Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

II. János Pál Pápa szelleme

2008.12.15
 

A mappában található képek előnézete Szellemképek

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Szellemekről

(Dina, 2010.11.26 05:41)

Sziasztok!
Elolvastam a hszólásokat a szellemekről és látom,h elég zavaros,ezért mepróbálnám nektek összefoglalni röviden,h tiszta legyen.
6 Napkör van,a 6.ban van a Föld.Van az asztrálsík a Föld körül,azon belül pedig 7 szféra.A 7es az angyaloké,a 4esből már nem kötelező visszaszületni,a 2ik a vallásosoké,az 1.pedig a gyilkosoké.Így egyből világos,hogy halálunk után SENKI SEM EGYENLŐ!Oda kerülünk,ahova "teremtettük" magunkat.A lényeg Istenhez visszatalálni,mert mind bukott szellemek vagyunk és tanulni jöttünk a Földre.
"Amikor a szellem elválik a halott földi testtől az energia a szellemnél marad és hordozója lesz az érzéseknek is, ezért képes a testtől elvált szellem ugyanúgy érzékelni, mint az a szellem, amelyik még az anyagi testtel összeköttetésben van.(Vagyis az ember) Ezért maradnak az eltávozottak szellemei is ugyanolyan szenvedőképesek, mint amilyenek földi életük folyamán voltak.
Azon holtak szellemei, amelyek földi vándorlásuk következtében egy alacsonyabb szférába kerülnek, azon a véleményen vannak, hogy ők még emberként élnek a földön. Ennek alapjai a következők: Először is ugyanúgy éreznek, mint ahogy emberként tették. Továbbá az energia testüket (asztrál test)földi testnek vélik, mert az energia test (asztrál test) a földi testtel formában és alakban teljesen megegyezik. Mindezen kívül a földi haláluk teljesen kitörlődik emlékezetükből.
Barney,ahogy itt olvashattad,nem minden szellem tudja magáról,h meghalt.Ilynkor észre sem vezsik,ha jöttek értük,h átvigyék az asztrális síkra.És nem biztos,h azért,mert vki vallálos,mélyen,a szívében is az volt.A vallásnak és az Istenben vetett hitnek egymáshoz nincs köze.Ha vki szellemet lát,akkor szépen el kell küldeni a fénybe Jézus nevében.

viuska@citromail.hu

(Éva, 2010.06.20 18:43)

Hogy ki miben hisz az mindenki saját dolga,de szerintem a sorsban van valami az biztos.Hogy vannak e szellemek megérzés az igen amik emberekkel megtörténnek.

kijzddcfgdztfrtdfrttdd

(Király Ádám, 2010.05.26 11:16)

Ha tényleg szellem lett ez a pápa akkor kéne egy felismerést csinálni vagy ezt én egy effektnek tekintem.

Zsuzsa

(Zsuzsa, 2010.04.13 11:20)

Barney!
Teljesen független hogy van e valakinek meggyónatlan bűne vagy nincs. Olyan sincs hogy befogadják a mennybe vagy nem. Halála után mindenki egyenlő had ne mondjam azt hogy talán nincs is "menny".A lelkek mellettünk léteznek, itt és most. az hogy némelyek át tűnnek a párhuzamos dimenzióból ez tény.Van aki segítő szándékkal, van aki egy üzenet hordozójaként.

nek a párhuzamos dimenzióból ezek a tények.

nane

(Barney, 2010.04.06 14:53)

Okés, hogy a pápa szelleme. a szellemek olyan lelkek, amik a földön ragadtak, vagy a mennyben nem fogadták be őket. a pápának bizonyára nem maradt meggyónatlan bűne, vagy nem is volt bűne, így hátramaradt dolga sem. de itt felmerül a kérdés: Pont a pápát nem fogadták be a menyben?(ha egyáltalán van menny) ez nevetséges. sztem nem II. János Pál. Rengeteg pápa volt, bármelyik lehet a képen Pius-ból volt csak 13.

Hozzászólás

(Davidghosthunter, 2009.08.22 21:01)

Kár, h csak ilyen kicsiben lehet látni a képet.
JA.
valaki írja már meg nekem e-mailbe, h hogyan leget szellemekről fényképet készíteni, ugyanis a mi és a szomszédunk háza szellemjárta, és szeretnék bizonyítékot kapni, h ez valóban így van.
Köszönöm
JA!
És itt a e-mail címem: david678@citromail.hu